DET HÄR ÄR VI

Om oss

Järvsö Industriplast arbetar med Europas ledande leverantörer av plast och med en modern maskinpark bearbetar vi råvaran efter dina önskemål. Vår verkstad finns mitt i landet i Järvsö, men vi förser hela Sverige och stora delar av Europa med maskinbearbetade plastdetaljer.

Vår personal är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, samtliga har verkstadsutbildning och praktisk erfarenhet. I dag är vi 26 anställda och omsätter cirka 43 miljoner kronor.

Stabilt företag i tillväxt

Järvsö Industriplast startades av Lasse Söderlund 2000 med affärsidén att förse svensk industri med bearbetad plast i rätt kvalité och första året omsatte företaget två miljoner kronor. Den första större investeringen i en ny CNC-maskin gjordes efter bara några månader och i dag har företaget 17 maskiner. Målsättningen är att omsätta 50 miljoner kronor 2028.

Pålitlig samarbetspartner

Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens. Vi erbjuder teknisk support till både konstruktion och inköpare hos er och din slutkund. Vi är leverantörs­oberoende av material, vilket innebär att vi kan leverera efter kundens önskemål eller föreslå andra material om så önskas.

VILL DU VETA MER OM PLAST?